Giriş Kayıt
Raghuvir Shekhawat

Raghuvir Shekhawat


Senarist

Raghuvir Shekhawat, senarist.

Diğer Bir İsmi: Raghuveer Shekhavat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.2 513
2012 Komedi Senarist 3.4 149
2009 Dram Senarist 6.3 1,068
2009 Komedi Senarist 5.2 32
2007 Macera Senarist 7.3 4,185
2005 Komedi Senarist 3.7 402
2004 Komedi Senarist 4.8 28
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019