Giriş Kayıt
James Sainthill

James Sainthill


Kameraman

James Sainthill, kameraman.

The Town Christmas Forgot (2010), (2017) The Mist (2017), (2016) Slasher (2016), (2012) The Firm (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.4 18,108
2017 Aile Kameraman 5.5 140
2017 Aile Kameraman 5.2 123
2016 Dram Kameraman 6.7 7,745
2016 Dram Kameraman 5.3 170
2015 Dram Kameraman 6.8 24,440
2014 Korku Kameraman 5.5 7,116

Çatı Katı
2013 Dram Kameraman 5.6 4,635
2013 Dram Kameraman 6.2 1,323
2012 Aksiyon Kameraman 7.1 4,953
2012 Fantastik Kameraman 2.7 472
2012 Macera Kameraman 3.2 469
2012 Kısa Metraj Kameraman 8.6 51
2012 Fantastik Kameraman 3.5 716
2010 Komedi Kameraman 5.8 451
2010 Komedi Kameraman 5.9 600
2010 Fantastik Kameraman 4.4 1,846
2010 Fantastik Kameraman 4.3 712
2010 Dram Kameraman 5.7 429
2010 Dram Kameraman 5.8 351

Göster Gününü
2010 Aksiyon Kameraman 7.6 494,179
2010 Aksiyon Kameraman 7.3 25,118
2009 Dram Kameraman 6.9 374
2008 Aile Kameraman 6.4 162

Körlük
2008 Dram Kameraman 6.6 65,777
2008 Dram Kameraman 5.4 300
2007 Komedi Kameraman 5.2 262

Bolca Ben
2007 Komedi Kameraman 3.8 238
2007 Aile Kameraman 6.1 271
2006 Korku Kameraman 4.1 1,173

Korkunç Tuzak
2004 Komedi Kameraman 4.6 4,360
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019