Giriş Kayıt
Gretchen Miller

Gretchen Miller


Görsel Efekt, Yapımcı

Gretchen Irene Miller, görsel efekt, yapımcı.

Gerçek İsmi: Gretchen Irene Miller
Diğer Bir İsmi: Gretchen Miller-Clark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 99,561
2010 Dram Görsel Efekt 6.0 291
2010 Dram Yapımcı 5.5 71
2008 Komedi 5.7 589
2008 Komedi Görsel Efekt 4.9 635
2003 Dram Görsel Efekt 6.9 1,010
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018