Giriş Kayıt
Richard Mahon

Richard Mahon


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Richard Mahon, görsel efekt, sanat bölümü.

(2016) Keeping Up with the Joneses (2016), (2017) Baban Kim? (2017), (2003) Animatrix: Osiris'in Son Uçuşu (2003), (2017) When We Rise (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Mahon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Görsel Efekt 5.5 13,747
2017 Dram Görsel Efekt 7.3 2,652
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 50,799
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 15,550

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 60,599

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 65,220

Sığınak
2015 Korku Görsel Efekt 6.4 17,270

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 65,994

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 91,193

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Görsel Efekt 6.5 138,975

Kubbenin Altında
2013 Dram Görsel Efekt 6.6 95,666

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 343,723

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 528,619

Dehşet Kapanı
2012 Korku Görsel Efekt 7.0 334,349
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.4 28,264

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Görsel Efekt 6.5 54,468

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 13,165

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 97,183

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 59,992

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 239,832

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 139,407

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 68,332

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 166,335

Krallık
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 112,038

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 283,437

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 216,444

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 259,145

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 411,021

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 473,511

Animatrix: Osiris'in Son Uçuşu
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.6 6,403

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,487,499

Final Fantasy
2001 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.4 77,580

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 66,583
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019