Giriş Kayıt
Esteban Lamothe

Esteban Lamothe (46)


Oyuncu, Senarist

Esteban Lamothe, 30 Nisan 1977 Florentino Ameghino, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu, senarist.

Abzurdah (2015), La patota (2015), Öğrenci (2011), Puerta 7 (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1977
Doğum Yeri: Florentino Ameghino, Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 45 Dram Senarist 5.5 71
2020 43 Dram Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 5.7 617
2018 41 Dram Oyuncu 7.4 802
2017 40 Dram Oyuncu 7.0 123
2017 Dram Oyuncu 6.5 181
2016 39 Komedi Oyuncu 6.4 67
2015 38 Dram Oyuncu 6.5 1,646
2015 38 Oyuncu 5.4 729
2015 Talk-Show Oyuncu 3.1 39
2015 38 Biyografi Oyuncu 5.4 2,185
2014 37 Komedi Oyuncu 6.3 383
2014 Komedi Oyuncu 5.9 148
2013 36 Dram Oyuncu 5.2 301
2013 Dram Oyuncu 7.3 142
2012 Dram Oyuncu 6.8 55
2012 35 Dram Oyuncu 6.3 150
2011 34 Dram Oyuncu 6.3 238

Öğrenci
2011 34 Dram Oyuncu 6.9 1,211
2010 Dram Oyuncu 6.8 10
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024