Giriş Kayıt
Sidney Chiu

Sidney Chiu


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Sidney Chiu, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 839
2014 Müzikal Yapımcı 5.0 450
2013 Komedi Yapımcı 5.6 201

Anchoring in Seattle
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 1,936

Yansıma
2011 Dram Çeşitli 6.2 1,379

Çöküşün Başlangıcı
2010 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.7 381

Parazit
2009 Korku Yapımcı 5.2 10,509
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019