Giriş Kayıt
Martin Barnewitz

Martin Barnewitz (44)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Martin Barnewitz, 13 Mayıs 1974 Danimarka doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Messengers 2: The Scarecrow (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Düşü
2014 40 Dram 5.8 3,331
2014 40 Macera Yönetmen 5.2 361
2013 39 Macera 5.2 1,668
2009 35 Korku Yönetmen 4.8 4,211

Oda 205
2007 33 Korku Yönetmen 4.5 1,325
2004 30 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.8 11
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019