Giriş Kayıt
Neil Ryan Sese

Neil Ryan Sese


Oyuncu

Neil Ryan Sese, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Neil Sese
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.8 22
2016 Korku Oyuncu 6.7 380
2016 Dram Oyuncu 6.9 732
2013 Komedi Oyuncu 2.8 123
2012 Korku Oyuncu 5.0 30

Tutsak
2012 Dram Oyuncu 6.0 657
2010 Dram Oyuncu 6.5 11
2010 Komedi Oyuncu 6.5 133
2010 Dram Oyuncu 6.4 76
2008 Dram Oyuncu 6.3 133
2006 Dram Oyuncu 7.0 170
2006 Dram Oyuncu 6.0 235
2005 Komedi Oyuncu 7.1 1,406
2004 Dram Oyuncu 7.6 74
2001 Dram Oyuncu 5.8 21
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018