Giriş Kayıt
Neil Ryan Sese

Neil Ryan Sese


Oyuncu

Neil Ryan Sese, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Neil Sese
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.8 22
2016 Korku Oyuncu 6.6 392
2016 Dram Oyuncu 6.9 746
2013 Komedi Oyuncu 2.8 124
2012 Korku Oyuncu 4.9 31

Tutsak
2012 Dram Oyuncu 6.0 662
2010 Dram Oyuncu 6.5 11
2010 Komedi Oyuncu 6.5 133
2010 Dram Oyuncu 6.4 76
2008 Dram Oyuncu 6.2 135
2006 Dram Oyuncu 7.1 171
2006 Dram Oyuncu 6.0 238
2005 Komedi Oyuncu 7.1 1,416
2004 Dram Oyuncu 7.6 74
2001 Dram Oyuncu 5.8 21
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019