Giriş Kayıt
Olga Kurylenko

Olga Kurylenko (43)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Olga Konstantinovna Kurylenko, 14 Kasım 1979 Berdyansk, Zaporozhye Oblast, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Zaporizhia Oblast, Ukraine] doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Cedric Van Mol ile evlendi.

Oblivion (2013), Bond 22 (2008), Hitman (2007), Stalin'in Ölümü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olga Konstantinovna Kurylenko
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1979
Doğum Yeri: Berdyansk, Zaporozhye Oblast, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Zaporizhia Oblast, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Olha Kostiantynivna Kurylenko | Olga Kutylenko
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
9.4 (113 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (109)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 43 Aksiyon Oyuncu 5.0 782
2022 43 Aksiyon Oyuncu 4.3 117
2021 42 Suç Oyuncu 6.5 82
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69

Kara Dul
2021 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 376,400
2021 42 Aksiyon Oyuncu    

Nöbetçi
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 114
2020 41 Gerilim Oyuncu 4.4 2,281
2020 Dram Oyuncu 6.8 57

Sırlar Kitabı
2019 40 Gizem Oyuncu 6.5 7,927
2019 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 7,639
2019 40 Dram Oyuncu 6.0 20,992
2019 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,834
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 35

İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
2018 39 Macera Oyuncu 6.3 5,386

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 39 Macera Oyuncu 6.3 20,230

Johnny English Tekrar İş Başında
2018 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 75,120
2018 39 Suç Oyuncu 5.1 8,145

Bir Nefes Ötede
2018 39 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 6,779

Stalin'in Ölümü
2017 38 Biyografi Oyuncu 7.2 103,966
2017 38 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,181
2016 News Oyuncu 6.3 124
2016 37 Dram Oyuncu 6.1 4,529

Mükemmel Bir Gün
2015 36 Dram Oyuncu 6.8 22,501
2015 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,089

Son Umut
2014 35 Dram Oyuncu 7.0 75,735

Hedefteki Adam
2014 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 68,365

Vampir Akademisi
2014 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 55,224
2014 35 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2013 34 Aksiyon Oyuncu 7.0 526,928

Sürgün
2012 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 31,474

Yedi Psikopat
2012 33 Komedi Oyuncu 7.1 259,075

Aşkın İzleri
2012 33 Dram Oyuncu 5.8 29,111
2012 Suç Oyuncu 7.6 12,813

Unutulan Topraklar
2011 32 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 878

Devlerin Günahı
2011 32 Biyografi Oyuncu 5.7 4,820

Son Savaşçı
2010 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 83,423

Katil
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,810
2008 Dram Senarist
Oyuncu
7.8 119
2008 29 Dram Oyuncu 6.2 85

Bond 22
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 449,839
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,570
2008 29 Belgesel Oyuncu 6.5 66
2008 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 126,877
2007 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 171,173
2007 Gizem Oyuncu 6.0 137

Paris, Seni Seviyorum
2006 27 Komedi Oyuncu 7.2 72,961

Yılan
2006 27 Gerilim Oyuncu 6.5 2,587
2006 27 Oyuncu 6.2 30

Esrarengiz Sevgili
2005 26 Dram Oyuncu 6.1 1,205
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 408
1991 News Oyuncu 6.9 312
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022