Giriş Kayıt
Matt Willis

Matt Willis (35)


Oyuncu

Matthew James Willis, 08 Mayıs 1983 Kingston upon Thames, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! NOW!" (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew James Willis
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Kingston upon Thames, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Busted | Matt Jay | Matt Sergeant | Matt Jay Willi
Takma İsmi: Mj
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Oyuncu    
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 769
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,136
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,772
1964 Müzik Oyuncu 7.0 622
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018