Giriş Kayıt
Lizzie Francke

Lizzie Francke


Yapımcı

Lizzie Francke, yapımcı.

Burası İngiltere (2006), '71 (2014), Ateş Serbest (2016), Lady Macbeth (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Savaş
2018 Dram Yapımcı 7.8 9,441
2018 Dram Yapımcı 5.0 324
2018 Dram Yapımcı 5.3 477
2018 Dram Yapımcı 5.6 811
2018 Yapımcı    
2018 Korku Yapımcı 7.1 423
2018 Dram Yapımcı 7.2 53
2018 Dram Yapımcı 6.6 848
2017 Dram Yapımcı 6.4 582

Karanlık Nehir
2017 Dram Yapımcı 5.7 1,807

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel Yapımcı 6.1 657

Tanrının Unuttuğu Yer
2017 Dram 7.7 15,378
2017 Komedi Yapımcı 6.2 1,075
2016 Dram Yapımcı 6.9 13,964

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Yapımcı 6.4 33,783
2016 Belgesel Yapımcı 7.3 312
2016 Belgesel Yapımcı 6.5 772
2015 Dram Yapımcı 4.6 149

Masumiyet Müzesi
2015 Belgesel Yapımcı 7.2 259
2015 Dram Yapımcı 5.7 824

45 Yıl
2015 Dram Yapımcı 7.1 26,984
2015 Dram Yapımcı 5.6 537
2015 Dram Yapımcı 6.2 194
2015 Belgesel Yapımcı 7.6 883
2015 Dram Çeşitli 6.4 2,817

Burgonya Dükü
2014 Dram Yapımcı 6.6 9,962
2014 Dram Yapımcı 5.4 5,017
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 243

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Yapımcı 6.0 19,084
2014 Aksiyon Yapımcı 7.2 44,807

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Çeşitli 6.3 7,146

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 25,553

Sergi
2013 Dram Yapımcı 5.4 789

Bencil Dev
2013 Dram Yapımcı 7.3 10,388

'45 Ruhu
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 976

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Çeşitli 6.5 37,250

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Çeşitli 6.3 9,389

Koşulsuz Sevgi
2012 Dram Çeşitli 7.3 12,328

Sapığın İdeoloji Rehberi
2012 Belgesel Yapımcı 7.6 5,329

Berberian Ses Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 6.2 12,516

Garip Turistler
2012 Komedi Çeşitli 6.5 24,246

Utanç
2011 Dram Çeşitli 7.2 167,928

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Çeşitli 7.5 119,459

Ölüm Listesi
2011 Suç Çeşitli 6.4 31,783

Tiranozor
2011 Dram Çeşitli 7.6 27,635

Aşkın Karanlık Yüzü
2011 Dram Çeşitli 6.3 13,395

Arbor
2010 Belgesel 7.2 1,531
2009 Komedi Yapımcı 6.6 2,305

Kapan
2008 Korku Yapımcı 6.0 6,193
2008 Dram Yapımcı 5.3 5,093
2008 Dram Yapımcı 5.4 620
2008 Dram Yapımcı 5.2 10,084
2008 Belgesel Yapımcı 6.3 3,622

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Yapımcı 6.9 3,843

Kontrol
2007 Biyografi Yapımcı 7.7 56,793
2007 Komedi Yapımcı 6.0 5,262

Burası İngiltere
2006 Suç Yapımcı 7.7 108,246

Travma
2004 Dram Yapımcı 4.8 3,110
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018