Giriş Kayıt
Lizzie Francke

Lizzie Francke


Yapımcı

Lizzie Francke, yapımcı.

Burası İngiltere (2006), '71 (2014), Ateş Serbest (2016), Lady Macbeth (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Savaş
2018 Dram Yapımcı 8.0 2,320
2018 Yapımcı    
2018 Korku Yapımcı 7.1 184
2018 Dram Yapımcı 7.9 14
2018 Dram Yapımcı 5.1 167
2018 Dram Yapımcı 5.7 202
2017 Dram Yapımcı 6.4 384

Karanlık Nehir
2017 Dram Yapımcı 5.7 1,600

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel Yapımcı 6.3 131

Tanrının Unuttuğu Yer
2017 Dram 7.7 14,527
2017 Komedi Yapımcı 6.2 995
2016 Dram Yapımcı 6.9 13,466

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Yapımcı 6.4 32,975
2016 Belgesel Yapımcı 7.4 137
2016 Belgesel Yapımcı 6.3 271
2015 Dram Yapımcı 4.6 148

Masumiyet Müzesi
2015 Belgesel Yapımcı 7.2 168
2015 Dram Yapımcı 5.8 812

45 Yıl
2015 Dram Yapımcı 7.1 26,657
2015 Dram Yapımcı 5.6 526
2015 Dram Yapımcı 6.2 190
2015 Belgesel Yapımcı 7.6 571
2015 Dram Çeşitli 6.4 2,732

Burgonya Dükü
2014 Dram Yapımcı 6.6 9,360
2014 Dram Yapımcı 5.4 4,941
2014 Belgesel Yapımcı 6.7 179

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Yapımcı 6.0 18,902
2014 Aksiyon Yapımcı 7.2 44,394

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Çeşitli 6.3 6,234

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 25,388

Sergi
2013 Dram Yapımcı 5.5 640

Bencil Dev
2013 Dram Yapımcı 7.3 9,991

'45 Ruhu
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 816

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Çeşitli 6.5 36,922

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Çeşitli 6.3 8,492

Koşulsuz Sevgi
2012 Dram Çeşitli 7.3 11,580

Sapığın İdeoloji Rehberi
2012 Belgesel Yapımcı 7.6 4,237

Berberian Ses Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 6.2 11,598

Garip Turistler
2012 Komedi Çeşitli 6.5 22,901

Utanç
2011 Dram Çeşitli 7.2 166,644

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Çeşitli 7.5 118,043

Ölüm Listesi
2011 Suç Çeşitli 6.4 31,366

Tiranozor
2011 Dram Çeşitli 7.6 27,385

Aşkın Karanlık Yüzü
2011 Dram Çeşitli 6.3 13,232

Arbor
2010 Belgesel 7.2 1,308
2009 Komedi Yapımcı 6.6 2,128

Kapan
2008 Korku Yapımcı 6.0 6,040
2008 Dram Yapımcı 5.3 4,730
2008 Dram Yapımcı 5.4 591
2008 Dram Yapımcı 5.2 9,830
2008 Belgesel Yapımcı 6.3 3,445

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Yapımcı 6.9 3,592

Kontrol
2007 Biyografi Yapımcı 7.7 55,728
2007 Komedi Yapımcı 6.0 4,982

Burası İngiltere
2006 Suç Yapımcı 7.7 107,789

Travma
2004 Dram Yapımcı 4.8 2,942
- Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018