Giriş Kayıt
Arianna Coltellacci

Arianna Coltellacci


Oyuncu

Rome, Lazio, Italy, Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

"Pecados ajenos" (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rome, Lazio, Italy
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Arianna Coltelacci
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 145

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Oyuncu 5.1 3,885
2007 Dram Oyuncu 7.2 227
2006 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 7
2003 Komedi Oyuncu 4.5 4,319
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018