Giriş Kayıt
Arianna Coltellacci

Arianna Coltellacci


Oyuncu

Rome, Lazio, Italy, Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

"Pecados ajenos" (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rome, Lazio, Italy
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Arianna Coltelacci
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 143

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Oyuncu 5.1 3,858
2007 Dram Oyuncu 7.2 226
2006 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 7
2003 Komedi Oyuncu 4.5 4,282
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018