Giriş Kayıt
Scott Burik

Scott Burik


Dublör, Oyuncu

Scott Burik, dublör, oyuncu.

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2014), Mr. Robot (2015), Sessiz Bir Yer (2018), Muhteşem Showman (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Dublör    

Ocean's 8
2018 Aksiyon Dublör 6.2 126,878

Sessiz Bir Yer
2018 Dram Dublör 7.6 273,870
2018 Suç Dublör 6.4 3,873
2018 Dram Dublör 7.5 6,428
2017 Biyografi Dublör 7.2 102,239

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Dublör 7.6 188,707
2017 Komedi Dublör
Oyuncu
8.3 19,474
2017 Aksiyon Dublör 8.6 135,299
2017 Dram Dublör 6.2 7,823
2017 Aksiyon Dublör 6.2 4,034
2017 Aksiyon Dublör 7.3 68,836

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Dublör 5.2 37,259
2017 Aksiyon Dublör 6.6 97,072
2017 Komedi Dublör 7.4 4,247
2016 Komedi Dublör 7.4 52,844
2016 Komedi Dublör 5.6 153

Gizli Güzellik
2016 Dram Dublör 6.8 76,289
2016 Biyografi Dublör 7.5 195,908

Oyun
2016 Macera Dublör 6.6 100,158
2016 Komedi Dublör 6.6 60,783

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.2 182,992
2016 Aksiyon Dublör 6.6 186,783

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 75,671

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Dublör 6.3 133,537
2016 Komedi Dublör 7.0 559

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Dublör 6.1 72,544
2016 Dram Dublör 7.4 7,473
2016 Dram Dublör 7.8 19,102
2016 Komedi Dublör    
2015 Komedi Dublör 6.0 57,935

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Dublör 6.3 70,967

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Dublör 7.6 258,185
2015 Aksiyon Dublör 8.1 168,508
2015 Suç Dublör 7.8 55,049

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 58,778
2015 Suç Dublör
Oyuncu
8.6 270,616

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 92,697
2015 Aksiyon Dublör 8.7 320,591
2015 Komedi Dublör 7.7 53,417
2015 Dram Dublör 6.1 2,983

Takiptekiler
2015 Aksiyon Dublör 5.6 16,820
2015 Aksiyon Dublör 3.0 319
2015 Dram Dublör 6.8 26

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Dublör 7.0 58,756
2014 Komedi Dublör 5.3 30,747

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Dublör 7.7 507,712

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Dublör 6.5 103,512

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 190,549

Kaset İşi
2014 Komedi Dublör 5.1 98,951
2014 Aksiyon Dublör 7.9 188,411
2014 Dram Dublör 7.5 16,830

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Dublör 6.2 63,018
2014 Dram Dublör 8.5 38,454
2014 Korku Dublör 4.1 16,444

Kalbin Direnişi
2014 Dram Dublör 7.9 30,717

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.6 380,903

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 226,441
2014 Aksiyon Dublör 7.0 231,675

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 48,543

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Dublör 6.2 113,307
2014 Komedi Dublör 5.5 19,606
2014 Komedi Dublör 8.3 22,163

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Dublör 6.6 64,324
2014 Komedi Dublör 6.8 8,260

Belalı Rehine
2013 Komedi Dublör 5.8 15,467

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 1,009,906
2013 Kısa Metraj Dublör 7.0 44

Paranoya
2013 Dram Dublör 5.7 32,834
2013 Biyografi Dublör 6.8 2,139

Kara Liste
2013 Suç Dublör 8.1 151,919
2013 Aksiyon Dublör 2.2 483

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 544,132
2013 Dram Dublör 6.8 9,167

İngilizce Hocası
2013 Komedi Dublör 5.8 10,968
2013 Dram Dublör 8.8 422,595
2013 Suç Dublör 8.4 70,669
2013 Suç Dublör 6.7 3,645
2013 Suç Dublör 7.5 80,161
2013 Korku Dublör 6.1 6,186
2012 Komedi Dublör 6.4 24,297

Sanal Hayatlar
2012 Dram Dublör 7.5 69,481

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 4,056

Lanet
2012 Korku Dublör 6.8 194,749
2012 Dram Dublör 5.7 1,012

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 104,464

Kampanya
2012 Komedi Dublör 6.1 117,730

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,361,294

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 516,971
2012 Aksiyon Dublör 8.7 8,135
2012 Suç Dublör 6.6 1,469

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Dublör 6.6 136,384

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Dublör 5.7 75,939
2011 Suç Dublör 8.3 274,602

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.4 151,061

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 79,266

Şirinler
2011 Animasyon Dublör 5.5 76,460

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Dublör 5.9 53,708

Kader Ajanları
2011 Romantik Dublör 7.1 224,995

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 92,334
2010 Komedi Dublör 8.6 69,762

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 165,310

Güzel Günler
2010 Suç Dublör 6.3 49,037
2010 Komedi Dublör 8.1 13,170

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 218,229

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Dublör 6.2 92,631

Fırtına
2010 Komedi Dublör 5.4 7,003
2010 Suç Dublör 7.5 28,082

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 274,389

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 251,203

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 56,753

Beni Unutma
2010 Dram Dublör
Oyuncu
7.1 127,921

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.6 110,844

Oniki
2010 Dram Dublör 5.7 11,467

Romantikler
2010 Komedi Dublör 5.1 10,975
2010 Suç Dublör 8.6 157,293
2009 Macera Dublör 7.6 450,223
2009 Komedi Dublör 8.3 108,753
2009 Komedi Dublör 6.1 14,499

Uluslararası
2009 Aksiyon Dublör 6.5 86,087

Staten Adası
2009 Komedi Dublör 5.9 4,838

Gammaz Yürek
2009 Dram Dublör 5.4 4,589
2009 Dram Dublör 8.2 7,821

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 196,926
2008 Komedi Dublör 7.6 5,480

Lütfen Başa Sarın
2008 Komedi Dublör 6.4 85,343
2008 Biyografi Dublör 8.6 24,460

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Dublör 6.1 18,245

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 362,214

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 163,195

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 100,690

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 27,898

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 14,576

Victor'un Uyanışı
2002 Dram Çeşitli 7.1 5,014
1970 Dram Oyuncu
Dublör
6.7 2,268
- Gerilim Dublör 7.7 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019