Giriş Kayıt
Clay Savage

Clay Savage


Oyuncu, Sesler

Clay Savage, oyuncu, sesler.

Diğer Bir İsmi: Clay Thomas Savage
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Eli Kanda
2016 Suç Çeşitli 7.6 170,357
2016 Macera Çeşitli 6.6 66,983

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 208,870

Hayalet
2013 Tarihi Çeşitli 5.9 12,698

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 10,009

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,949
2012 Komedi Çeşitli 3.3 1,755

The Answer Man
2009 Komedi Sesler 6.4 6,085

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Çeşitli 3.6 22,702

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Çeşitli 4.6 6,225

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 31,205

Aşka Veda
2003 Komedi Çeşitli 6.3 37,077

E.T.
1982 Aile Çeşitli 7.9 331,681
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019