Giriş Kayıt
Luciana Carro

Luciana Carro (38)


Oyuncu

Luciana Carro, 23 Mart 1981 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Dr. Dolittle 3 (2006), (2014) Helix (2014), (2005) Cinayet Uzmanı (2005), (2017) Dead Trigger (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1981
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lucianna Carro
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Aksiyon Oyuncu 3.9 536
2016 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 174
2015 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 28

Zaman Sapması
2014 33 Bilim-Kurgu 6.5 37,367
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 27,164
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 82,046
2010 29 Aksiyon Oyuncu 2.6 207
2009 28 Aksiyon Oyuncu 4.1 441
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 22,571

Zafer Patenleri
2007 26 Komedi Oyuncu 6.3 146,792
2006 25 Komedi Oyuncu 4.0 5,624

Kirli Para
2005 24 Dram Oyuncu 6.2 40,896

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 349,421

Cinayet Uzmanı
2005 24 Suç Oyuncu 5.3 568

İki Fıstık
2004 23 Suç Oyuncu 5.6 116,911
2004 Dram Oyuncu 7.6 22,122
2004 23 Komedi Oyuncu 6.3 1,473

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 140,161
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,529
2001 Macera Oyuncu 7.5 108,293
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (361,408) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (2,683) American Gods (2,422) Star Trek: Discovery (1,696) Gotham (1,595) Vikings (1,559) This Is Us (1,195) The Blacklist (853) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019