Giriş Kayıt
Courtney Andresen

Courtney Andresen (36)


Görsel Efekt, Oyuncu, Kostümcü, Sanat Bölümü

Courtney Andresen, 25 Nisan 1982 Camarillo, California, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu, kostümcü, sanat bölümü.

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1982
Doğum Yeri: Camarillo, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katil Ev
2008 26 Komedi Oyuncu 4.0 1,362
2007 25 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 1,674
2007 25 Korku Görsel Efekt 3.0 928

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 24 Komedi Görsel Efekt 7.3 50,933
2005 Komedi Çeşitli 8.8 286,836
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019