Giriş Kayıt
Naoyuki Tomomatsu

Naoyuki Tomomatsu (52)


Yönetmen, Senarist

Naoyuki Tomomatsu, 01 Ocak 1967 Osaka, Japonya doğumlu yönetmen, senarist.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1967
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Korku Yönetmen
Senarist
5.4 62
2014 47 Korku Senarist
Yönetmen
5.8 87
2013 46 Korku Senarist
Yönetmen
3.9 256
2013 46 Korku Senarist
Yönetmen
4.1 230
2012 45 Korku Yönetmen
Senarist
6.0 32
2012 45 Korku Senarist
Yönetmen
3.9 664
2011 44 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
3.6 247
2010 43 Yetişkin Senarist
Yönetmen
6.0 22
2009 42 Korku Yönetmen
Senarist
4.9 55

Vampir Kız Frankenstein Kıza Karşı
2009 42 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.7 3,383
2008 41 Dram Yönetmen 5.7 170
2006 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.6 402
2001 34 Komedi Yönetmen 5.1 1,498
2001 34 Korku Senarist 6.5 283

Eat The Schoolgirl
1997 30 Korku Senarist
Yönetmen
4.5 353
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019