Giriş Kayıt
Beatrice Schultz

Beatrice Schultz


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Beatrice Schultz, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 2,448
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 86

Küçk Şeyler
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 128

Kayıp İlanı
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.4 157
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 73
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 152
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 511

Sahte İtiraflar
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 608
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 144
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019