Giriş Kayıt
Robert Nicol

Robert Nicol


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Robert Nicol, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Rob Nicol
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Görsel Efekt 6.8 25
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 186

Denizci
2006 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 30,527

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 8,675
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 13,745

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Görsel Efekt 6.8 4,583
1999 Macera Görsel Efekt 8.3 30,196
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019