Giriş Kayıt
Pilar Morillo

Pilar Morillo (53)


Oyuncu

Pilar Morillo, 01 Ocak 1961 Barcelona, İspanya doğumlu oyuncu.

Şeytanın Günü (1995), Üçüncü Gün (2008), Io, Don Giovanni (2009), (2000) Halkımız Avanta Peşinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Pilar Morillo, 27 Mayıs 2014 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Ölüm Tarihi: 27 Mayıs 2014
Doğum Yeri: Barcelona, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Dram Çeşitli 7.1 798
2010 49 Dram Çeşitli 3.7 527
2009 48 Dram Çeşitli 7.0 523

Üçüncü Gün
2008 47 Suç Çeşitli 6.1 1,995

Benim Adım Juani
2006 45 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.0 1,166

Kayıp Şehir
2005 44 Dram Çeşitli 6.7 8,872
2001 40 Komedi Çeşitli 5.3 201

Sound Of The Sea
2001 40 Dram Çeşitli 6.0 1,828

Halkımız Avanta Peşinde
2000 39 Komedi Çeşitli 7.3 9,840
1999 38 Komedi Çeşitli 5.7 460

Şeytanın Günü
1995 34 Aksiyon Çeşitli 7.5 15,633
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (43,696) Supernatural (3,899) Star Trek: Discovery (2,824) The Big Bang Theory (2,281) The Flash (1,812) Vikings (1,419) This Is Us (1,275) Into the Badlands (1,083) American Gods (989) Arrow (972)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019