Giriş Kayıt
Travis Fimmel

Travis Fimmel (39)


Oyuncu, Yapımcı

Travis Fimmel, 15 Temmuz 1979 nr. Echuca, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Vikingler (2013), Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016), Baytown Haydutları (2012), Lean on Pete (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1979
Doğum Yeri: nr. Echuca, Victoria, Avustralya
Takma İsmi: Rangi
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.4 (92 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2018 39 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2018 39 Aksiyon Oyuncu    
2017 38 Macera Oyuncu 7.2 7,572
2017 38 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.8 24

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 220,459

Kördüğüm
2015 36 Komedi Oyuncu 6.2 13,765

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 319,963

Baytown Haydutları
2012 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,715
2012 33 Dram Oyuncu 6.0 656
2012 33 Gerilim Oyuncu 5.4 443

Kara Büyü
2010 31 Korku Oyuncu 4.9 2,548

Deney
2010 31 Dram Oyuncu 6.5 47,364

Geçmişe Özlem 2
2010 31 Dram Oyuncu 5.1 654
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,083
2009 Suç Oyuncu 7.9 2,562

Hızlı Sörfçü
2008 29 Komedi Oyuncu 4.7 7,972
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 5,508
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 703
- Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,355) A Star Is Born (3,673) Suspiria (3,034) Ashes in the Snow (2,758) Keepers (2,126) First Man (1,596) Museo (1,107) Venom (1,084) Replicas (1,043) Der Hauptmann (1,016)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,601) Vikings (4,543) The Big Bang Theory (1,733) Black Mirror (1,423) Outlander (1,117) The Flash (1,035) The Blacklist (1,001) Peaky Blinders (981) La casa de papel (947) Friends (888)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019