Giriş Kayıt
Pablo Derqui

Pablo Derqui (42)


Oyuncu

Pablo Derqui, 10 Ağustos 1976 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Julia'nın Gözleri (2010), La catedral del mar (2018), Si no t'hagués conegut (2018), María (y los demás) (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Pau Derki | Pau Derqui | Pablo Derquí
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.7 824
2018 Oyuncu 7.5 1,938
2016 40 Biyografi Oyuncu 6.9 8,070
2016 Suç Oyuncu 6.4 222
2016 40 Dram Oyuncu 6.9 629
2016 Gerilim Oyuncu 7.8 241
2015 39 Dram Oyuncu 6.5 460

Medyum
2012 36 Dram Oyuncu 6.2 55,291
2012 Komedi Oyuncu 7.6 29
2011 Tarihi Oyuncu 8.3 1,522

Julia'nın Gözleri
2010 34 Korku Oyuncu 6.7 29,278
2010 Tarihi Oyuncu 6.5 439

Aşk ve Öbür Cinler
2009 33 Oyuncu 6.3 438
2007 31 Dram Oyuncu 6.3 166

En İyilerim
2007 31 Dram Oyuncu 6.3 235
2007 Komedi Oyuncu 5.3 94
2006 30 Dram Oyuncu 7.4 2,976
2005 Dram Oyuncu 5.4 117

Davetsiz Misafir
2004 28 Dram Oyuncu 6.8 5,083
2004 Dram Oyuncu 8.0 192
2003 27 Macera Oyuncu 6.8 1,034
2002 Komedi Oyuncu 6.5 56
2002 26 Dram Oyuncu 6.8 28
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019