Giriş Kayıt
Jeffrey Johnson

Jeffrey Johnson


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Jeffrey Johnson, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Apparitional (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey S.S. Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 5.1 466
2017 Korku Oyuncu 2.4 298
2016 Komedi Oyuncu 6.9 14
2016 Gerilim Oyuncu    

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.4 227,601
2013 Korku Yapımcı
Oyuncu
Müzik
4.4 649
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 4,902
2012 Gizem Oyuncu 5.4 66
2010 Dram Oyuncu 6.3 4,324
2009 Dram Oyuncu 6.3 157
2005 Komedi Oyuncu 5.5 53
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,035

Hedef
2004 Aksiyon Oyuncu 2.5 498

Kıyamet Ateşi
2002 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,300
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018