Giriş Kayıt
Heather Elizabeth

Heather Elizabeth


Dublör, Oyuncu

Heather Elizabeth, dublör, oyuncu.

Sennentuntschi (2010), Mein Name ist Eugen (2005), The Ring Thing (2004), Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Keller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Dublör 3.5 1,381
2010 Korku Dublör 6.5 2,527
2005 Macera Dublör 6.9 596
2004 Komedi Dublör 3.5 772

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.5 20,597
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019