Giriş Kayıt
Christian Wehrle

Christian Wehrle


Kameraman

Christian Wehrle, kameraman.

(2015) Sense8 (2015), (2009) Beyaz Bant (2009), (2015) Hayatın Kıyısında (2015), (2011) Unter Nachbarn (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Kürü
2016 Dram Kameraman 6.4 64,747
2016 Kameraman 5.9 136

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.5 236,715

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Kameraman 5.3 15,217

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Kameraman 5.7 78,056
2015 Dram Kameraman 8.4 117,219

İşimiz İş
2015 Komedi Kameraman 5.4 27,310

Hazine Avcıları
2014 Dram Kameraman 6.1 114,666

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 178,104

Öldüren Tutku
2012 Suç Kameraman 5.3 19,456
2012 Biyografi Kameraman 6.0 487
2012 Korku Kameraman 4.1 17,485
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 41,120
2011 Dram Kameraman 7.2 545
2011 Aksiyon Kameraman 6.8 173,531

Beyaz Bant
2009 Dram Kameraman 7.8 60,974

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.4 63,087

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Kameraman 8.3 1,068,378

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 63,765

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 568,769

Kara Kitap
2006 Dram Kameraman 7.8 66,656
2006 Dram Kameraman 5.7 55
2005 Aksiyon Çeşitli 8.2 921,684

Arka Bahçe
2005 Dram Kameraman 7.4 122,443

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Kameraman 5.5 117,563

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Kameraman 6.7 13,507

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.8 396,637

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Kameraman 5.8 76,852
2003 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 13,507
2003 Dram Kameraman 3.8 920
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018