Giriş Kayıt


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

, yapımcı, oyuncu, senarist.

Monk (2002) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karınca Adam ve Eşek Arısı
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 95,880
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 4,860
2013 Animasyon Oyuncu 8.3 19,034
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37
2003 Komedi Yapımcı    
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 57,040
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018