Giriş Kayıt
Heidi Kristoffer

Heidi Kristoffer (36)


Oyuncu

Heidi Kristoffer, 23 Temmuz 1982 Greenwich, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Greenwich, Connecticut, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhanetler ve Skandallar
2011 29 Komedi Oyuncu 5.9 11,925

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 27 Komedi Oyuncu 5.9 70,150
2007 25 Korku Oyuncu 3.3 206
2007 25 Komedi Oyuncu 6.7 10
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,270
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,670
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019