Giriş Kayıt
Trisha Krishnan

Trisha Krishnan (35)


Oyuncu

Trisha Krishnan, 04 Mayıs 1983 Palakkad, Kerala, Hindistan doğumlu oyuncu.

Mankatha (2011), Athadu (2005), Ghilli (2004), Yennai Arindhaal (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Palakkad, Kerala, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Tiresha | Trisha
Takma İsmi: Honey
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Dram Oyuncu 7.0 578
2018 35 Korku Oyuncu 4.2 124
2017 34 Suç Oyuncu    
2016 33 Dram Oyuncu 6.8 1,502
2016 33 Korku Oyuncu    
2016 33 Komedi Oyuncu 4.2 16
2016 33 Komedi Oyuncu 4.2 343
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 548
2015 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 16
2015 32 Komedi Oyuncu 2.7 207
2015 32 Aksiyon Oyuncu 3.7 263
2015 32 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,168
2015 32 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,461
2013 30 Komedi Oyuncu 6.7 711
2012 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,310
2011 28 Aksiyon Oyuncu 7.6 9,313
2011 28 Komedi Oyuncu 5.8 1,177
2010 27 Komedi Oyuncu 5.8 809
2010 27 Komedi Oyuncu 5.6 6,039
2010 27 Romantik Oyuncu
7.7 1,482
2010 27 Dram Oyuncu 8.0 2,989
2010 27 Aksiyon Oyuncu 5.4 268
2009 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 96
2009 26 Gerilim Oyuncu 5.6 252
2009 26 Komedi Oyuncu 6.9 111
2008 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 671
2008 25 Komedi Oyuncu 7.6 684
2008 25 Oyuncu 6.5 765
2008 25 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,220
2008 25 Aksiyon Oyuncu    
2008 25 Dram Oyuncu 6.5 351
2007 24 Dram Oyuncu 6.8 1,093
2007 24 Komedi Oyuncu 7.4 703
2006 23 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,156
2006 23 Aksiyon Oyuncu 5.8 806
2006 23 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Romantik Oyuncu 5.6 699
2005 22 Aksiyon Oyuncu 8.4 6,259
2005 22 Romantik Oyuncu 7.7 1,388
2004 21 Dram Oyuncu 7.7 2,043
2004 21 Romantik Oyuncu 7.2 691
2004 Dram Oyuncu 5.3 193
2004 21 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,018
2003 20 Aksiyon Oyuncu 7.3 814
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018