Giriş Kayıt
Pablo Cura

Pablo Cura


Oyuncu

Pablo Cura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.6 145
2016 Dram Oyuncu 7.0 2,411
2014 Komedi Oyuncu 9.5 8
2013 Dram Oyuncu 7.4 109

Kayıp Çocukluk
2011 Dram Oyuncu 7.1 2,154
2008 Dram Oyuncu 6.4 25
2004 Gerilim Oyuncu 5.1 60
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019