Giriş Kayıt
Naoufel Ben Youssef

Naoufel Ben Youssef


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Naoufel Ben Youssef, yapım yöneticisi, yapımcı.

Paris, Seni Seviyorum (2006), İki Kardeş (2004), Monako Prensesi Grace (2014), Sana Kadar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.8 347

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 15,923

Kara Altın
2011 Macera Yapımcı 6.7 10,318

Sana Kadar
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 1,275
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 1,159
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 4.1 740

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
7.3 67,143

Kraliçe
2006 Biyografi Çeşitli 7.3 96,059
2006 Dram Çeşitli 7.3 604

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi Çeşitli 7.0 14,471

Kara Nisan
2005 Dram Çeşitli 7.9 4,489

İki Kardeş
2004 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 13,330
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018