Giriş Kayıt
Naoufel Ben Youssef

Naoufel Ben Youssef


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Naoufel Ben Youssef, yapım yöneticisi, yapımcı.

Paris, Seni Seviyorum (2006), Monako Prensesi Grace (2014), İki Kardeş (2004), Sana Kadar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.8 326

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 15,567

Kara Altın
2011 Macera Yapımcı 6.7 9,864

Sana Kadar
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 1,113
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 1,044
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 4.1 656

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
7.3 66,902

Kraliçe
2006 Biyografi Çeşitli 7.3 95,540
2006 Dram Çeşitli 7.3 567

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi Çeşitli 7.1 13,605

Kara Nisan
2005 Dram Çeşitli 8.0 3,826

İki Kardeş
2004 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 11,945
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018