Giriş Kayıt
Isaac Bernat

Isaac Bernat


Oyuncu

Isaac Bernat, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.5 111
2014 Biyografi Oyuncu 6.7 791
2009 Dram Oyuncu 7.4 54
2007 Suç Oyuncu 6.0 160
2002 Dram Oyuncu 6.5 56
1995 Komedi Oyuncu 4.2 515
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,680) Vikings (4,622) The Big Bang Theory (1,746) Black Mirror (1,450) The Flash (1,126) Outlander (1,120) The Blacklist (1,029) Peaky Blinders (998) La casa de papel (972) Friends (896)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019