Giriş Kayıt
Geun-yeong Mun

Geun-yeong Mun (31)


Oyuncu

Geun-yeong Mun, 06 Mayıs 1987 Gwangju, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Karanlık Sırlar (2003), Benim Küçük Gelinim (2004), Taht (2015), Masum Adımlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Gwangju, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Geun-yeong Mun
Takma İsmi: Geun-Young Moon
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
7.4 (5 Oy)
  • Currently 148/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Gizem Oyuncu 6.3 61
2015 Gizem Oyuncu 7.3 135

Taht
2015 28 Dram Oyuncu 7.0 1,509
2013 Dram Oyuncu 7.3 68
2012 Oyuncu 6.5 187
2012 Oyuncu    

Evlen Benimle, Mary!
2010 Komedi Oyuncu 6.9 562
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,137
2010 Dram Oyuncu 6.9 193
2008 Tarihi Oyuncu 7.7 123

Sevme Beni
2006 19 Romantik Oyuncu 6.8 472

Masum Adımlar
2005 18 Komedi Oyuncu 6.9 1,349

Benim Küçük Gelinim
2004 17 Komedi Oyuncu 7.1 4,770

Karanlık Sırlar
2003 16 Dram Oyuncu 7.2 49,912
2003 16 Oyuncu    

Âşıklar Konçertosu
2002 15 Dram Oyuncu 7.3 1,617
2002 Dram Oyuncu 8.4 9
2001 14 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 8.1 855
1999 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019