Giriş Kayıt
Joe Gressis

Joe Gressis


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Joe Gressis, editör, editör, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Spor Editorial Department 5.7 242
2015 Aile Yönetmen Asistanı
Editör
Yapımcı
4.9 205
2013 Aksiyon 1.7 3,818
2012 Aksiyon Editör 4.5 74
2012 Korku Editör
Editorial Department
5.8 51,756
2011 Game-Show Editör 8.1 2,561
2010 Komedi Yapımcı
Editör
5.7 2,919
2010 Komedi Oyuncu 5.5 134
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018