Giriş Kayıt
Joe Gressis

Joe Gressis


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Joe Gressis, editör, editör, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Spor Editorial Department 5.7 240
2015 Aile Yönetmen Asistanı
Editör
Yapımcı
4.9 203
2013 Aksiyon 1.6 3,763
2012 Aksiyon Editör 4.5 74
2012 Korku Editör
Editorial Department
5.8 51,360
2011 Game-Show Editör 8.1 2,504
2010 Komedi Yapımcı
Editör
5.7 2,892
2010 Komedi Oyuncu 5.4 130
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018