Giriş Kayıt
Aaron Katz

Aaron Katz (37)


Yönetmen, Senarist, Editör

Aaron Katz, 29 Ekim 1981 Portland, Oregon, ABD doğumlu yönetmen, senarist, editör.

Gemini (2017), Land Ho! (2014), Cold Weather (2010), Sakin Şehir (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1981
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Gizem Yönetmen
Senarist
Editör
5.4 3,617
2014 33 Macera Editör
Senarist
Yönetmen
5.9 2,378
2010 29 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
6.2 2,066
2010 29 Dram 8.1 45
2009 28 Komedi Oyuncu 5.0 237
2008 27 Dram 3.1 159
2008 27 Dram Sesler 6.1 1,118

Sakin Şehir
2007 26 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
6.5 1,359
2007 26 Komedi 5.6 1,538
2006 25 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 581
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019