Giriş Kayıt
María Steinberg

María Steinberg


Sesler

María Steinberg, sesler.

Kasım (2003), Los girasoles ciegos (2008), El mal ajeno (2010), Roma (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölülerin Juan’ı
2011 Aksiyon Sesler 6.5 8,964
2010 Dram Sesler 6.3 1,530
2008 Kısa Metraj Sesler 6.7 78
2008 Dram Sesler 6.7 1,565
2006 Dram Sesler 5.8 1,000

Kuzeydoğu
2005 Dram Sesler 6.9 357

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Sesler 8.0 71,673
2004 Dram Sesler 7.4 1,081

Astronotlar
2003 Dram Sesler 6.9 359
2003 Komedi Sesler 6.8 553

Kasım
2003 Komedi Sesler 7.8 3,780
2002 Komedi Sesler 6.8 225

Sıradan Yerler
2002 Dram Sesler 7.8 1,718
2002 Korku Sesler 4.5 224

Diğerleri
2001 Korku Sesler 7.6 307,193
2001 Macera Sesler 6.7 182
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018