Giriş Kayıt
María Steinberg

María Steinberg


Sesler

María Steinberg, sesler.

Kasım (2003), Los girasoles ciegos (2008), El mal ajeno (2010), Roma (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölülerin Juan’ı
2011 Aksiyon Sesler 6.5 8,874
2010 Dram Sesler 6.3 1,501
2008 Kısa Metraj Sesler 6.7 78
2008 Dram Sesler 6.7 1,549
2006 Dram Sesler 5.8 987

Kuzeydoğu
2005 Dram Sesler 6.9 344

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Sesler 8.0 71,266
2004 Dram Sesler 7.4 1,075

Astronotlar
2003 Dram Sesler 7.0 354
2003 Komedi Sesler 6.8 548

Kasım
2003 Komedi Sesler 7.8 3,721
2002 Komedi Sesler 6.8 225

Sıradan Yerler
2002 Dram Sesler 7.8 1,712
2002 Korku Sesler 4.5 224

Diğerleri
2001 Korku Sesler 7.6 305,000
2001 Macera Sesler 6.8 181
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018