Giriş Kayıt
María Steinberg

María Steinberg


Sesler

María Steinberg, sesler.

Kasım (2003), El mal ajeno (2010), Roma (2004), Los girasoles ciegos (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölülerin Juan’ı
2011 Aksiyon Sesler 6.5 8,513
2010 Dram Sesler 6.3 1,280
2008 Kısa Metraj Sesler 6.7 69
2008 Dram Sesler 6.4 1,046
2006 Dram Sesler    

Kuzeydoğu
2005 Dram Sesler 6.9 344

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Sesler 8.0 70,853
2004 Dram Sesler 7.4 1,012

Astronotlar
2003 Dram Sesler 6.9 331
2003 Komedi Sesler 6.9 517

Kasım
2003 Komedi Sesler 7.8 3,192
2002 Komedi Sesler 6.7 207

Sıradan Yerler
2002 Dram Sesler 7.8 1,517
2002 Korku Sesler 4.6 212

Diğerleri
2001 Korku Sesler 7.6 302,541
2001 Macera Sesler 6.8 170
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018