Giriş Kayıt
Amy Hammer

Amy Hammer


Sesler

Amy Hammer, sesler.

A Mighty Wind (2003), Telefon Kulübesi (2002), 11:14 (2003), Northfork (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 6.4 4,913

İntikam
2003 Suç Sesler 4.7 1,586

Başımın Belası
2003 Komedi Sesler 5.6 32,262

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Sesler 5.7 8,272
2003 Komedi Sesler 7.2 38,575
2003 Belgesel Sesler 5.4 57

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sesler 5.1 29,793
2003 Komedi Sesler 7.3 23,619
2003 Belgesel Sesler 7.0 451
2003 Komedi Sesler 5.5 3,994
2003 Suç Sesler 7.1 21,128
2003 Western Sesler    
2003 Komedi Sesler 7.2 3,988
2003 Komedi Sesler 4.6 3,992
2003 Komedi Sesler 6.0 5,529

Hesaplaşma
2002 Suç Sesler 6.6 18,423

Telefon Kulübesi
2002 Suç Sesler 7.1 229,568

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 39,624

Baskı
2002 Dram Sesler 6.8 105,471

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Sesler 5.6 13,426
2002 Komedi Sesler    

Kapan
2002 Suç Sesler 6.2 21,221

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sesler 5.5 6,060
2002 Suç Sesler 8.7 63,343
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,108) Upgrade (4,310) Avengers: Infinity War (2,684) Down a Dark Hall (1,897) Tag (1,584) Skyscraper (1,557) Hereditary (1,460) Adrift (1,228) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (611)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,055) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,664) Castle Rock (1,568) Preacher (1,517) The 100 (1,325) Vikings (829) Westworld (792) Suits (751) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018