Giriş Kayıt
Andrew Halley

Andrew Halley


Sesler, Kameraman

Andrew Halley, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Sesler 5.2 310
2010 Dram Sesler 5.1 50
2009 Dram Sesler 6.8 60
2005 Komedi Sesler 8.7 16,149
2005 Dram Sesler 5.0 1,065
2000 Suç Sesler 6.8 11,925
1999 Dram Sesler 5.8 1,407
1985 Suç Kameraman 7.2 1,058
1984 Suç Sesler 6.6 2,337
1957 Belgesel Sesler 8.6 195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018