Giriş Kayıt
Denise Szabo

Denise Szabo


Özel Efekt

Denise Szabo, Özel efekt.

Water's Edge (2003), (2003) Bensiz Hayatım (2003), (2004) Going the Distance (2004), (2006) Absolute Zero (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Çeşitli 5.2 343
2006 Dram Çeşitli 3.5 1,479

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Çeşitli 4.5 1,568

Kahraman Köpek
2004 Aile Çeşitli 5.6 919
2004 Komedi Çeşitli 5.6 3,332
2004 Çeşitli 5.0 104

Kurtar Beni!
2004 Komedi Çeşitli 6.8 42,542

Son Görüş
2004 Fantastik Çeşitli 4.4 242
2003 Dram Çeşitli 5.1 623

Yangın
2003 Aksiyon Özel Efekt 4.2 235

Bensiz Hayatım
2003 Dram Çeşitli 7.6 22,793
2002 Gerilim Çeşitli 4.4 673
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,262) Supernatural (1,929) Arrow (1,656) Titans (1,500) Outlander (1,308) Better Call Saul (1,206) La Casa de Papel (1,151) Doctor Who (940) The Last Ship (835) Kidding (821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018