Giriş Kayıt
Andrew Stokes

Andrew Stokes


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andrew Stokes, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 42
2001 Suç Kameraman 5.9 159
1999 Suç Kameraman 8.0 1,662
1999 Dram Kameraman 5.8 1,405
1984 Suç Kameraman 6.6 2,336
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018