Giriş Kayıt
Mark Sneddon

Mark Sneddon


Kameraman

Mark Sneddon, kameraman.

Friday Night Dinner (2011), Him & Her (2010), Pulling (2006), (2008) The Inbetweeners (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Kameraman 7.9 35,428

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Kameraman 6.8 14,512
2014 Komedi Kameraman 6.6 164
2014 Komedi Kameraman 6.4 36,520
2014 Komedi Kameraman 7.9 720
2013 Komedi Kameraman 5.1 871
2012 Komedi Kameraman 6.9 289

Ebeyi Çağır
2012 Dram Kameraman 8.4 16,011
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,260
2012 Komedi Kameraman 7.9 2,400
2012 Komedi Kameraman 7.9 11,715
2012 Komedi Kameraman 7.6 529
2012 Komedi Kameraman 6.2 266
2012 Suç Kameraman 6.3 17,704
2011 Komedi Kameraman 6.9 451
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 360
2011 Aksiyon Kameraman 3.6 1,042
2011 Komedi Kameraman 8.1 7,530
2011 Komedi Kameraman 7.9 29,529
2011 Komedi Kameraman 8.3 1,857
2010 Komedi Kameraman 7.8 3,018

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 Dram Kameraman 5.3 5,953

Kısırdöngü
2009 Komedi Kameraman 7.5 49,559
2008 Komedi Kameraman 8.3 68,679
2006 Komedi Kameraman 8.0 889
2005 Gerilim Kameraman 5.8 505
2003 Dram Kameraman 6.6 161
2003 Komedi Kameraman 7.3 470
1985 Suç Kameraman 7.2 1,057
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018