Giriş Kayıt
Mark Sneddon

Mark Sneddon


Kameraman

Mark Sneddon, kameraman.

Friday Night Dinner (2011), Him & Her (2010), The Book Group (2003), The Bleak Old Shop of Stuff (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Kameraman 7.9 37,547

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Kameraman 6.8 14,741
2014 Komedi Kameraman 6.9 267
2014 Komedi Kameraman 6.4 36,840
2014 Komedi Kameraman 7.9 851
2013 Komedi Kameraman 5.2 952
2012 Komedi Kameraman 6.8 325

Ebeyi Çağır
2012 Dram Kameraman 8.4 16,274
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,366
2012 Komedi Kameraman 7.9 2,467
2012 Komedi Kameraman 7.9 12,627
2012 Komedi Kameraman 7.5 722
2012 Komedi Kameraman 6.1 287
2012 Suç Kameraman 6.3 18,971
2011 Komedi Kameraman 6.9 518
2011 Aksiyon Kameraman 5.1 383
2011 Aksiyon Kameraman 3.5 1,086
2011 Komedi Kameraman 8.1 7,881
2011 Komedi Kameraman 7.9 29,739
2011 Komedi Kameraman 8.2 2,238
2010 Komedi Kameraman 7.8 3,452

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 Dram Kameraman 5.3 6,473

Kısırdöngü
2009 Komedi Kameraman 7.5 49,852
2008 Komedi Kameraman 8.3 69,423
2006 Komedi Kameraman 8.0 1,077
2005 Gerilim Kameraman 5.8 526
2003 Dram Kameraman 6.6 172
2003 Komedi Kameraman 7.6 789
1983 Suç Kameraman 7.2 1,072
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018