Giriş Kayıt
Matt Sanderson

Matt Sanderson


Kameraman

Matt Sanderson, kameraman.

(2016) Çakı Gibi (2016), (2016) Bleed for This (2016), (2008) Ölü Kız (2008), (2007) Bone Dry (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Kameraman 6.9 35,713

Çakı Gibi
2016 Macera Kameraman 7.0 87,083
2016 Biyografi Kameraman 6.8 20,881

Körfez
2012 Korku Kameraman 5.6 23,054
2012 Belgesel Çeşitli 7.0 14
2012 Kısa Metraj Kameraman 6.5 174
2011 Komedi Kameraman 3.3 1,568

Sırtlanlar
2011 Korku Kameraman 2.8 946
2010 Aksiyon Kameraman 6.5 1,230
2010 Dram Kameraman 5.0 567

Cennetteki Gölgeler
2010 Aksiyon Kameraman 4.2 323
2010 Komedi Kameraman 5.4 570
2009 Aksiyon Kameraman 2.7 1,777
2009 Dram Kameraman 5.9 920

Kızıl Çadır
2009 Aksiyon Kameraman 4.4 475
2009 Korku Kameraman 4.9 16
2008 Dram Kameraman 4.2 193

Ölü Kız
2008 Korku Kameraman 5.7 17,359
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.4 104
2007 Dram Kameraman 5.6 1,099
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019