Giriş Kayıt
Matt Sanderson

Matt Sanderson


Kameraman

Matt Sanderson, kameraman.

(2016) Çakı Gibi (2016), (2016) Bleed for This (2016), (2008) Ölü Kız (2008), (2007) Bone Dry (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Kameraman 7.0 31,654

Çakı Gibi
2016 Macera Kameraman 7.0 82,885
2016 Biyografi Kameraman 6.8 19,533

Körfez
2012 Korku Kameraman 5.6 22,530
2012 Belgesel Çeşitli 7.4 13
2012 Kısa Metraj Kameraman    
2011 Komedi Kameraman 3.2 1,443

Sırtlanlar
2011 Korku Kameraman 2.8 905
2010 Aksiyon Kameraman 6.5 1,230
2010 Dram Kameraman 4.9 519

Cennetteki Gölgeler
2010 Aksiyon Kameraman 4.3 285
2010 Komedi Kameraman 5.4 538
2009 Aksiyon Kameraman 2.7 1,708
2009 Dram Kameraman 6.1 847

Kızıl Çadır
2009 Aksiyon Kameraman    
2009 Korku Kameraman 5.1 13
2008 Dram Kameraman 4.2 186

Ölü Kız
2008 Korku Kameraman 5.7 16,549
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.4 103
2007 Dram Kameraman 5.7 1,025
Film Altyazıları
Upgrade (6,514) Deadpool 2 (5,754) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,059) Tag (2,623) Adrift (2,341) Down a Dark Hall (1,823) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018