Giriş Kayıt
Manuel Salgueiro

Manuel Salgueiro


Editör

Manuel Salgueiro, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Editorial Department 5.8 4,257
2009 Komedi Editorial Department 5.9 17,075

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,988

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 Macera Editorial Department 5.7 460

Bahis
2001 Gerilim Editorial Department 6.9 12,195

Diğerleri
2001 Korku Editorial Department 7.6 308,560

Kisses for Everyone
2000 Komedi Editorial Department 5.9 325
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019