Giriş Kayıt
Manuel Salgueiro

Manuel Salgueiro


Editör

Manuel Salgueiro, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Editorial Department 5.8 4,234
2009 Komedi Editorial Department 5.9 16,914

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,923

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 Macera Editorial Department 5.7 458

Bahis
2001 Gerilim Editorial Department 6.9 12,121

Diğerleri
2001 Korku Editorial Department 7.6 306,093

Kisses for Everyone
2000 Komedi Editorial Department 5.9 324
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018