Giriş Kayıt
Orly Ravid

Orly Ravid


Orly Ravid,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel 7.8 2,040
2013 Dram Çeşitli 6.0 1,068

Ben Divine
2013 Belgesel 7.7 1,667

Görünmez Savaş
2012 Belgesel
Çeşitli
7.6 5,840
2012 Dram 7.7 18
2010 Belgesel Çeşitli 7.7 9,420
2008 Macera Çeşitli 7.0 4,404
2004 Dram 3.0 283

Diğerleri
2001 Korku Çeşitli 7.6 302,647
- Belgesel    
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018