Giriş Kayıt
Orly Ravid

Orly Ravid


Orly Ravid,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel 7.8 2,891
2013 Dram Çeşitli 6.0 1,281

Ben Divine
2013 Belgesel 7.6 1,965

Görünmez Savaş
2012 Belgesel
Çeşitli
7.6 6,298
2012 Dram 7.6 21
2010 Belgesel Çeşitli 7.7 9,880
2008 Macera Çeşitli 7.0 4,919
2004 Dram 3.1 295

Diğerleri
2001 Korku Çeşitli 7.6 307,156
- Belgesel 6.3 86
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018