Giriş Kayıt
Juana Ramos

Juana Ramos


Juana Ramos,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasa 507
2002 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,864

Yasak Bölge
2002 Macera Çeşitli 6.5 1,015

Bahis
2001 Gerilim Çeşitli 6.9 11,447

Seks ve Lucia
2001 Dram Çeşitli 7.2 32,191

Diğerleri
2001 Korku Çeşitli 7.6 302,698

Kisses for Everyone
2000 Komedi Çeşitli 6.0 297
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018