Giriş Kayıt
Earl Pierson

Earl Pierson


Earl Pierson,

Annie (1982), Cleopatra Jones (1973), The Greatest (1977), Vahşi Belde (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 34,922
1977 Biyografi Taşıma Bölümü 5.8 918

Firar
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 2,358
1973 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 2,167
1971 Macera Taşıma Bölümü 5.5 118

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.0 69,407
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018