Giriş Kayıt
Earl Pierson

Earl Pierson


Earl Pierson,

Annie (1982), Cleopatra Jones (1973), The Greatest (1977), Vahşi Belde (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 35,703
1977 Biyografi Taşıma Bölümü 5.9 1,210

Firar
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 2,939
1973 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 2,275
1971 Macera Taşıma Bölümü 5.4 130

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.0 70,733
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019