Giriş Kayıt
Glen Moorman

Glen Moorman


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Oyuncu

Glen Moorman, yönetmen asistanı, kameraman, oyuncu.

Temple Grandin (2010), Elvis ve Anabelle (2007), Mavi Maskot (2007), Telenovela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.9 16
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 2,852
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 3,059

Çocukluk
2014 Dram Çeşitli 7.9 308,072

Kuru Gürültü
2012 Komedi Oyuncu 7.2 15,142
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 194
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 92

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 237,424
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 641
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 538

Kanlı Bitki
2010 Macera Yönetmen Asistanı 3.6 704
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 6
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 15
2010 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.3 23,659
2009 Macera Yönetmen Asistanı 6.7 268
2009 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.8 945
2009 Korku Yönetmen Asistanı 3.7 339

Görev Uğruna
2008 Dram Çeşitli 6.5 18,789

Mavi Maskot
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 4,156

Elvis ve Anabelle
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 4,567
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 1,554

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Çeşitli 7.1 15,319

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.8 10,979

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Çeşitli 5.9 62,610

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Çeşitli 6.3 22,257
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 296

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 49,409

Sage Irmağında Mucize
2005 Western Yönetmen Asistanı 5.6 495

Sessiz
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.4 14,306

Günah Şehri
2005 Suç Çeşitli 8.0 705,331

Kral
2005 Dram Çeşitli 6.6 6,905

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Çeşitli 5.4 21,372

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 18,211

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Çeşitli 4.2 47,287

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Çeşitli 7.6 47,390
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018