Giriş Kayıt
José Luis Molero

José Luis Molero


Kameraman

José Luis Molero, kameraman.

(2001) Diğerleri (2001), (2006) Dönüş (2006), (2001) Şeytanın Belkemiği (2001), (2013) Aklımı Oynatacağım (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Abrakadabra
2017 Komedi Kameraman 6.0 1,730
2017 Komedi Kameraman 5.5 1,199
2016 Dram Kameraman 7.1 23,082
2015 Komedi Kameraman 5.8 3,463

Kapalı Gözlerle Hayat Kolay
2013 Komedi Kameraman 7.1 5,182

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Kameraman 5.6 19,806

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 120,021
2011 Komedi Kameraman 6.7 4,028
2010 Komedi Kameraman 5.8 1,419
2009 Korku Kameraman 5.3 1,177
2009 Komedi Kameraman 6.2 236
2007 Dram Kameraman 5.0 181

Dönüş
2006 Komedi Kameraman 7.6 86,113
2005 Komedi Kameraman 6.7 1,963
2003 Dram Kameraman 6.2 1,794

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Kameraman 6.3 3,062

Konuş Onunla
2002 Dram Kameraman 8.0 95,403
2002 Dram Kameraman 5.9 643
2002 Dram Kameraman 5.8 447

Diğerleri
2001 Korku Kameraman 7.6 306,944

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Kameraman 7.5 55,824
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018