Giriş Kayıt
José Luis Molero

José Luis Molero


Kameraman

José Luis Molero, kameraman.

(2001) Diğerleri (2001), (2006) Dönüş (2006), (2001) Şeytanın Belkemiği (2001), (2013) Aklımı Oynatacağım (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Abrakadabra
2017 Komedi Kameraman 5.8 851
2017 Komedi Kameraman 5.5 518
2016 Dram Kameraman 7.1 22,118
2015 Komedi Kameraman 5.8 1,919

Kapalı Gözlerle Hayat Kolay
2013 Komedi Kameraman 7.1 4,069

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Kameraman 5.6 18,663

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 118,087
2011 Komedi Kameraman 6.7 3,400
2010 Komedi Kameraman 5.9 1,225
2009 Korku Kameraman 5.3 1,066
2009 Komedi Kameraman 6.1 203
2007 Dram Kameraman 5.0 171

Dönüş
2006 Komedi Kameraman 7.6 84,948
2005 Komedi Kameraman 6.7 1,831
2003 Dram Kameraman 6.2 1,622

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Kameraman 6.3 2,824

Konuş Onunla
2002 Dram Kameraman 8.0 94,506
2002 Dram Kameraman 5.9 609
2002 Dram Kameraman 5.8 405

Diğerleri
2001 Korku Kameraman 7.6 302,698

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Kameraman 7.5 55,015
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018