Giriş Kayıt
Leslie Sellers

Leslie Sellers


Casting, Oyuncu

Leslie Sellers, casting, oyuncu.

Tutku Üçgeni (2002), Rüyamda (1999), Witness Protection (1999), (2003) Gizemli Nehir (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizemli Nehir
2003 Suç Casting 8.0 380,065

Tutku Üçgeni
2002 Komedi Casting 6.2 1,242

Yeni Komşular
2000 Dram Casting 4.9 301
1999 Suç Casting 6.3 1,446

Rüyamda
1999 Dram Casting 5.5 11,606

Dava
1998 Dram Casting 6.6 25,383
1987 Komedi Oyuncu 5.8 22
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018