Giriş Kayıt
Peter Norcliffe

Peter Norcliffe


Özel Efekt, Kostümcü, Makyaj

Peter Norcliffe, Özel efekt, kostümcü, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 603,156

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Kostüm Bölümü 4.9 60,712
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 238,247

Dr. Parnassus
2009 Macera Kostüm Bölümü 6.8 138,061

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.0 238,832

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Çeşitli 6.9 61,678

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Özel Efekt 8.2 1,181,825

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Özel Efekt 7.2 248,827

Operadaki Hayalet
2004 Dram Özel Efekt 7.3 109,142

Büyük İskender
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 153,821

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.9 484,950

Truva
2004 Dram Özel Efekt 7.2 448,538

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 156,581

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Özel Efekt 7.4 488,456

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Özel Efekt 5.8 17,189

Gladyatör
2000 Aksiyon Özel Efekt 8.5 1,199,228
2000 Macera Özel Efekt 6.2 1,494
1999 Komedi Makyaj 8.3 9,095

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Özel Efekt 3.7 38,645
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019