Giriş Kayıt
Bernard Newton

Bernard Newton


Özel Efekt

Bernard Newton, Özel efekt.

Black Mirror (2011), Diğerleri (2001), Yeşil Sokak Holiganları (2005), Luther (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarayın Gözdesi
2018 Biyografi Özel Efekt 7.7 104,866

Merhamet
2018 Macera Özel Efekt 6.0 5,122

Magdalalı Meryem
2018 Dram Özel Efekt 5.8 5,509
2017 Aksiyon Özel Efekt 4.8 3,571

İntikam
2017 Aksiyon Özel Efekt 7.0 79,875

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Özel Efekt 7.2 61,173

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Özel Efekt 5.5 6,201
2016 Komedi Özel Efekt 6.7 820

Senden Önce Ben
2016 Dram Özel Efekt 7.4 169,625
2016 Dram Özel Efekt 6.1 2,147
2015 Dram Özel Efekt 6.6 48,583

Efsane
2015 Biyografi Özel Efekt 7.0 137,452

Sihirli Orman
2014 Macera Özel Efekt 6.0 122,769
2014 Suç Özel Efekt 8.0 7,626
2014 Dram Özel Efekt 5.9 3,559

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Özel Efekt 5.7 33,973
2013 Gerilim Özel Efekt 6.9 27,837

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Özel Efekt 5.3 187,384

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Özel Efekt 6.8 10,601

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Özel Efekt 6.5 37,893
2012 Bilim-Kurgu Özel Efekt 3.2 3,146
2012 Aksiyon Özel Efekt 7.7 8,711

Korku Kapanı
2012 Korku Özel Efekt 4.4 6,197

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.1 18,038
2012 Suç Özel Efekt 8.6 13,881
2012 Komedi Özel Efekt 7.2 335

Demir Leydi
2011 Biyografi Özel Efekt 6.4 95,558
2011 Dram Özel Efekt 8.9 303,868
2011 Komedi Özel Efekt 6.1 181

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.2 38,261
2010 Suç Özel Efekt 8.5 103,758
2010 Komedi Özel Efekt 6.2 18,350
2010 Komedi Özel Efekt 6.9 19,044

Yaratılış
2009 Biyografi Özel Efekt 6.7 12,966

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.6 3,756
2008 Biyografi Özel Efekt 7.6 3,401

Aşka Son Şans
2008 Dram Özel Efekt 6.7 19,492

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Özel Efekt 6.1 25,818
2008 Dram Özel Efekt 6.7 235
2008 Suç Özel Efekt 7.5 910
2008 Suç Özel Efekt 8.2 7,785
2007 Dram Özel Efekt 6.6 2,798
2007 Dram Özel Efekt 6.7 616
2007 Komedi Özel Efekt 4.9 739

Kabil'in İşareti
2007 Dram Özel Efekt 6.5 1,384
2006 Dram Özel Efekt 8.4 17,734

Kör Topraklar
2006 Dram Özel Efekt 6.5 3,445

Ripley Yeraltında
2005 Suç Özel Efekt 6.0 2,207
2005 Dram Özel Efekt 8.4 7,923
2005 Suç Özel Efekt 7.4 558
2005 Dram Özel Efekt 6.5 737

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Özel Efekt 7.5 133,145

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Özel Efekt 6.8 2,327
2004 Suç Özel Efekt 8.2 20,511

Antik Mısırlılar
2003 Dram Özel Efekt 8.1 107

Gerçeğin Rengi
2003 Dram Özel Efekt 5.4 736
2002 Dram Özel Efekt 8.3 13,163

Diğerleri
2001 Korku Özel Efekt 7.6 311,686
2001 Macera Özel Efekt 6.9 3,230
1996 Suç Özel Efekt 7.8 4,530
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019